woensdag 3 januari 2007

het begin


een nieuw jaar, een nieuw begin!
blogs zijn populair, misschien de hoogste tijd om er zelf ook één te beginnen...
ik weet niet of het wat voor mij is, zo af en toe een stukje schrijven en publiceren, maar als je het niet probeert lukt het zeker niet.

eerst de hoofdrolspelers maar eens voorstellen, de korthaar Chow Chows Chimay en Gladdich, die elk ook hun eigen pagina op mijn website hebben.

Op de foto Chimay, officieel Xin-Feng's Chimayra, zij is een rode korthaar Chow Chow en is twee jaar oud.
Gladdich, voluit Bruichladdich Blu of the Royal Club, is een blauwe korthaar Chow Chow reu, geboren op 13 september 2006, hij is nog een pup.

En verder nog hun mensen, dat zijn Frank en Anita Meulstee

5 opmerkingen:

Sietske zei

Ha die Beus, bloggen is helemaal in, je wordt straks nog hip! Hoe gaat ie verder, behalve dan dat het grijs en grauw is in Nederland? (Daarom ben ik hem destijds gesmeerd, heb net de hele dag in de sneeuw gezeten, dit keer zonder hond. Dat hondje heeft toch zo'n pret in die sneeuw, valt met de kinderen in een diepe slaap als we weer naar beneden rijden en kan maar met moeite uit die laadbak komen als we eenmaal thuis zijn) Hoe staat het met de kennel? En het huis? Kom deze zomer langs! Wiol dat allemaal wel eens zien.

Anita zei

hip worden zal wel niet Sietske, zit niet echt in mij LOL!
Misschien van de zomer weer pups, even afwachten hoe het verder met mij gaat (heb net een mega depressie gehad en bezig met andere medicijnen, is tot nu toe een ramp...)

We zouden het heel leuk vinden om jou weer eens te zien!

Frank zei

Ik vind dat het er goed uitziet en geef je, bij deze, als tweede betrokken mens, toestemming om ook mijn wederwaardigheden op dit blog te vermelden, als jij het tenminste het vermelden waard vind.
Ha die Sietske, op deze manier heeft zo'n blog wel iets. Het is bijna ouderwets hollands gezellig.

Frank

Henny zei

Hoi Anita, Frank, Chimay en Gladdich

Was even zoeken ''hoe te reageren'' maar gelukt (denk ik)
Heel leuk om de belevenissen rustig om je gemakkie te lezen en de foto's van de honden zijn weer schitterend om te bewonderen:-)

Zal wel vaak langskomen hier !!

groetjes Henny en de hele clan, 14 op het moment buiten de schapen dan hihi

Anita zei

hoi Henny
ja, hoor is gelukt ;-)
zo'n blog is net wat makkelijker als een site om regelmatig bij te houden.
Anita