zondag 21 januari 2007

borderline

Vandaag de eerste dag met Remeron. Gisteravond voor het slapen gaan de eerste pil ingenomen. Geslapen als een roos. Werd alleen niet uit mezelf wakker toen Gladdich aangaf dat hij er uit moest. En lang nodig gehad om een beetje wakker te worden.
Groot pluspunt: ik kon eindelijk weer gewoon koffie drinken! De laatste weken werd ik daar misselijk van, vreselijk.
De Chows uitgelaten en daarna wat gesurfd op het internet. Via Remeron naar noradrenaline, serotonine, endorfine, automutulatie, borderline persoonlijkheidsstoornis, uiteindelijk bij een blog uitgekomen: livingontheborderline.

Tja borderline, dat was de diagnose alweer een hele tijd terug.
De afgelopen maand weer midden in de emotionele achtbaan doorgebracht en nu zo moe.

5 opmerkingen:

Sietske zei

Prachtige fotos, daar op de Zuigerplasbos.

Anita zei

dank je Sietske
de foto's zijn van hier achter bij de dijk, waar de honden los mogen lopen. Het Zuigerplasbos is nog veel groter. Maar ik ga daar ongetwijfeld ook nog wel eens foto's maken ;-)

Anoniem zei

Hi Anita,
Dank je wel voor je berichtje. Tja het heeft bij mij ook lang geduurd voordat ik het lef had over mijzelf te schrijven. Mijn respect voor je dat je er toch aan bent begonnen. Schrijven werkt voor mij erg relativerend en het weerhoudt me ervan dingen op te kroppen. Daarnaast heeft het lezen van ervaringen van anderen mij ook in het verleden geholpen. Als je het goed vind wil ik graag volgen hoe het met je gaat via je site!

Gr. Johanna

Anoniem zei

Vind je het goed als ik je blog aan de links op mijn pagina's toevoeg?

Gr. Johanna

Anita zei

-Vind je het goed als ik je blog aan de links op mijn pagina's toevoeg?-

dat is prima, wederzijds ook goed?