woensdag 24 november 2010

vakantie 2010 - deel 2

dinsdag 16 november
Excursie naar de grote Carefour winkel in St Maxime, eerst nog even gekeken wat een animalerie was: een dierenwinkel, daar antiklit voor Ari gekocht. Ari was er erg blij mee.
Fotomoment van de dag: de Heinekenwagen stond beneden uit en in te laden.Heineken
woensdag 17 november
Frank maakte een flinke wandeling met Chimay, naar het strand en terug. Chimay zocht zelfs verkoeling in plassen en een beekje! Arme Chimay.. ze heeft een echte hotspot...

donderdag 18 november
's Ochtends lagen Chimay en Ari heerlijk op het grote kussen te slapen, toen Eoos er bij ging zitten. Ze bleef zowaar lang genoeg zitten voor een fotoChimay, Eoos en AriEoos op het balkonEoosAri op het hondenkussenAriToen wilde Eoos spelen en kon ik mooi wat foto's makenEoosAri en EoosAri en EoosAriNo harm was done to any Pekingese during the play

Chimay vond het te druk worden en schuilde bij Frank op schootFrank en ChimayMeer foto's in het Picasa fotoalbum.
Daarna was het tijd voor mijn jaarlijkse bad, dat gaat zo als je thuis een douche hebt ;-) Frank liet 's middags de dames uit, ik heb wat geslenterd met Ari.

2 opmerkingen:

Ilone zei

Wat een leuke fotootjes van het stel.
Ze hebben genoten van alles, dat is wel duidelijk. Frank ook, met zo'n Heineken transport. Weet je toch dat er een lekker biertje te krijgen is.

Anita zei

Ik was zeer tevreden met het resultaat van de foto's, vooral de Chow dames zijn niet altijd even makkelijk te fotograferen! Ari is gelukkig was makkelijker op dat gebied.
Ja, Heineken komt overal, zelfs in kleine Franse plaatsen ;-)
Frank vond het vooral mooi dat de wagen bij het laden en lossen gewoon opn bleef staan, moet je hier eens proberen...