zondag 17 oktober 2010

drie keer eerste in Zwolle

Afgelopen donderdag heb ik bij de ringtraining mijn camera meegenomen. Allereerst de drie honden op de foto gezet die vorig weekend naar de show geweest waren en alle drie eerste in hun klasse waren.
Van links naar rechts:

Butterfly (roepnaam Hella, Hollandse Herder korthaar, 1U Jeugdklasse, eerste punt voor het Jeugdkampioenschap!)

Rovamel's Vanity Valiant (roepnaam Poppy, Staffordshire Bull Terrier, 1U Open klasse & reserve CAC / CACIB!)

Dango (roepnaam Ari, Pekingees, 1VB Babyklasse)Het weer was niet ideaal om fotos te maken, maar toch geprobeerd iedereen nog even apart op de foto te zetten, Hella, de dochter van Stella:Een andere dochter van Stella, Ayla, was er ook:en Poppy
Omdat Poppy samen met haar zoon Bruya (Rovamel's Sure Battlle) op 17 oktober op de Kampioenschaps-clubmatch van de SBTN in de koppelklasse zou staan, was Bruya er ook.
De eerste poging om hen samen op de foto te zetten (links) leverde dit op "Wat!?! Wat wil je van ons?" gelukkig begrepen ze het daarna beter.Ayla en Hella natuurlijk ook samen op de foto.

Ari fotograferen bleek een moeilijkere klus...
Hij wilde NIET op de foto, NIET staan en ook NIET lopen...
Nou ja, voor iets lekkers wilde hij nog wel iets doen. Maar wist daarbij de camera behendig te ontlopen. Dan maar weer met Val knuffelen... die staat, naast Marijke, na de dag in Zwolle ook op het lijstje van favorieten van Ari!

Uiteindelijk nog een paar redelijk foto's kunnen maken, maar waar Ari wel laat zien dat hij er eigenlijk geen zin in had...Ari was blij om weer thuis te zijn!

2 opmerkingen:

Ilone zei

Wat een heerlijkheidje is Ari toch. Heerlijk zo'n koppie erop.

Anita zei

jazeker Ilone, maar je moet er wel tegen kunnen ;-)

Laatst vond hij dat hij al hard genoeg liep en ik vond dat niet. Ik gaf een rukje aan de riem en HOP daar lag Ari op z'n rug, met alle poten in de lucht, HIJ deed helemaal niets meer!
Met wat vriendelijke woordjes wilde meneer wel weer overeind komen en verder lopen :-)

Als je daar de humor niet van inziet zou ik geen Pekingees aanraden...