donderdag 13 mei 2010

Kampioenschapsclubmatch Nederlandse Chow Chow Club

Alweer ruim twee wken geleden was de Kampioenschapsclubmatch van de NCCC.

Samen met Val, van Rovamel Staffordshire Bull Terriers, die ringcommisaris was, en Eoos naar Eemnes gegaan.Chimay was niet lekker, dus die bleef thuis. Frank zou later komen samen met Marijke en haar zus. Sinds hij van de Ritalin af is heeft hij weer steeds meer slaap nodig, lange dagen zijn nu weer te zwaar voor hem.

Endo was als eerste aan de beurt, in de jeugdklasse. Het plan was dat Ilone hem ook voor zou brengen. Helaas weigerde hij iets te doen met Ilone, dus moest ik met hem de ring in. Ik was eigenlijk niet van plan om ooit nog de ring in te gaan, ik word daar veel te nerveus van, maar op dat moment was er geen andere optie...Maar inmiddels was Endo al zó geïrriteerd, dat hij ook in de ring z'n tanden niet meer wilde laten zien. Hij snapte naar de keurmeester en werd gediskwalificeerd...

Na de keuring zaten we samen even bij te komen:Wat hij wel héél goed deed was mij begeleiden de rest van de ochtend. Als ik door de zaal liep, of even naar buiten ging om een sigaretje te doen, hij liep keurig met me mee, ondersteunde me en trok zich niks aan van de rest van de wereld. Daar was ik erg blij mee.

Daarna waren Eoos en haar langhaar zus Chinka (Xin-Feng's Embla) aan de beurt in de jeugdklasse teven.Eoos kreeg 3ZG en haar zus 4ZG.

Demi (Xin-Feng's Demeter) deed het uitstekend in de Kampioensklas: 1U!
Vlak voor de pauze kwamen Frank, Marijke, de zus van Marijke en KefKef aan.Omdat Endo toch niks meer hoefde te doen, besloten we dat Frank hem weer naar huis zou brengen.

De beste resultaten behaalde we deze keer in de Junior Handling, waar Demi met Melany eerste werd.
en Nina en Milan met hun Chinka 2e en 3e werden.
Affijn, ik was even flink geweest en de ring in gegaan met Endo. Helaas hangt daar toch weer een flink prijskaartje aan... Ruim twee weken nodig gehad om weer een beetje bij te komen :-(

Met dank aan Leni en Peter Wellinga voor de foto's.

P.S.
Vandaag had ik Ilone even aan de telefoon, naar aanleiding van Demi's uistekende resultaat op de Clubmatch van de KCR: 7e BIS!

Maar ik merkte dat ik nog steeds nerveus werd toen we het nog even over de Kampioenschapsclubmatch hadden. Nog maar een weekje rust nemen dus.

2 opmerkingen:

Ilone zei

Jammer dat de Kamp. clumatch niet zo geweldig gedaan is voor je.
Blijft toch moeilijk zo op deze manier. Dan moet Demi af en toe maar de eer blijven hoog houden.
(Vindt ze niet erg hoor).

Unknown zei

Tja, zo gaan die dingen, ik wil soms meer dan ik kan... Dat is vaak moeilijk te begrijpen voor anderen hoe dat werkt. Maar ik ben natuurlijk niet voor niks 100% afgekeurd :-(

Demi doet het in elk geval geweldig de eer hoog houden!