zondag 27 januari 2008

Xin-Feng's Demeter (Demi)

Het volgende bezoek was bij kortharige Demi in Klaaswaal.
Demi was gelijk blij om ons terug te zien en heeft het ontzettend naar haar zin tussen alle Shiba Inu's van Ilone en Ben. Demi lijkt erg op haar moeder Chimay, ze heeft de zelfde diep rode kleur.

Ze wonen op een oude, grote boerderij en hebben er een weiland bij, dat helemaal met schapengaas omheid is. Geweldig zo'n privé uitlaat terrein!

Na de koffie met taart met Demi naar het weiland, in eerste instantie Chimay en Gladdich ook meegenomen, maar Gladdich herkende Demi niet meer dus hem maar teruggebracht naar de auto.
Chimay was nog loops en had dus niet zoveel interesse in Demi.

Een paar foto's gemaakt, hier Chimay, Demi en Ben:

Frank en Demi:

Frank, Chimay, Ben en Demi

Na de foto's werd Demi naar binnen gebracht en mocht Gladdich zich nog even lekker uitleven. Normaal loopt Gladdich niet los, hij accepteert geen vreemde honden. Op onze vaste uitlaatronde in Lelystad heb ik hem nu zover dat hij, aan de flexi, andere honden redelijk negeert, maar loslopen kan niet.
Mensen daarentegen vindt Gladdich geweldig, hier staat hij even uitgebreid te knuffelen met Ben:

Nog een keer Gladdich:

Chimay en Gladdich weer in de auto en binnen nog even gezellig gekletst over honden. Het was een heel gezellige middag!

Ilone heeft ook over ons bezoek geschreven in haar weblog.

1 opmerking:

Demi zei

Joepie, eindelijk een logje over mij, Ilone zat er al op te wachten.
Ik sta er mooi op met mijn moeder, al zeg ik het zelf. Jammer dat Gladdich niet met me wilde spelen, maar hij heeft nog wel even lekker kunnen rennen. Ik was heel blij om jullie weer eens te zien. Nou, ik stop er weer mee, ik heb eigenlijk niet zoveel tijd want ik ben aan het spelen met mijn vrinedinnetje Nagaia.
Doei allemaal