maandag 3 september 2012

Even er tussen uit

Tante Nel zit nu in een ander huis: "de Wetering", waar ze gelukkig nu een eigen kamer heeft. Natuurlijk bracht de verhuizing veel werk met zich mee, maar het is ons, met wat hulp van vrienden, gelukt.

Het appartement van Franks vader is verkocht, de overdracht zal op 5 oktober zijn, nu hopen we dat er niets meer mis gaat. Dan kan de erfenis verder afgewikkeld worden en is Frank weer een flinke last kwijt.

Sinds zijn vader eind januari in het ziekenhuis werd opgenomen en uiteindelijk overleed, heeft Frank veel te weinig rust gehad, maar deze week gaan we lekker een midweek naar Limburg om en beetje te ontspannen. Een "chalet" (lees sta-caravan) in het vakantiepark "de Berckt" in Baarlo was de goedkoopste die we konden vinden voor deze periode.

ons onderkomen


naast de zonneweide en het kinderkasteel


Het was allemaal wat krap, maar wel netjes en de bedden waren erg smal, maar ach, voor vier nachten best te doen. Een groot nadeel van zo'n stacaravan is dat het er snel erg warm wordt als de zon er op staat. De eerste middag kreeg ik bijna een paniek-aanval toen de temperatuur binnen snel opliep, maar gelukkig koelt het net zo snel weer af ;-)

Ari op het trapje naar de deur

Chimay op het terras


geen omheining, dus de honden zitten aan de lijn op het terras

Geen opmerkingen: