vrijdag 15 oktober 2010

Ari in Zwolle

Het is alweer even geleden dat ik iets op het weblog schreef.
De afgelopen weken ben ik hard bezig geweest met de website, nieuw jasje en zo... nog even geduld, hij is bijna klaar...

Verder bezig met de opvoeding (en het regelmatig kammen) van Ari, dat gaat voorspoedig, alhoewel het een knap eigenwijs ventje is, zèlfs vergeleken met de Chow Chows LOL!

Afgelopen zaterdag, 9 oktober, is Ari met Marijke en Valentina mee geweest naar de show in Zwolle. Marijke had Ari ook op de FlevoDogMatch geshowd en dat was ze alletwee goed bevallen. Aangezien wij het niet redden naar een show, zo'n hele dag is te vermoeiend voor Frank en te spannend voor mij, is het leuk dat Ari met iemand anders mee kan. Dus Ari ging in z'n bench en HUP! achterin de auto van Val, op naar Zwolle! Een verbijsterde Eoos achter latend, wat ging er met Ari gebeuren? Ze begon hem nèt leuk te vinden!

Volgens de dames waren de andere mensen met Pekingezen aardig en behulpzaam, hier wordt Ari nog even geborsteld door één van hen, voor hij de ring in moet.


Valentina en Marijke, met Ari op schoot, langs de kant van de ring

Ari op de tafel in de ring, jammer dat de Duitse keurmeester Jungblut wel erg kort van stof was, het keurverslag: 4,5 MON. ALTE BABY ANSPRECHENDE KORPER GUTER KOPF, kwalificatie Veelbelovend


Ari met zijn beker, als beste Baby van het Ras!


Ari en Marijke in het spotlicht van de ere-ring

's Avonds werd Ari weer thuis afgeleverd, met z'n eerste beker :-)
Eoos was héél erg blij dat haar vriendje weer terug was. Ari was ook blij weer thuis te zijn, maar ook moe na zijn dagje op de show.


Met dank aan Marco & Jolanda Draijer, de eigenaren van Ari's zus Sacha (foto links), voor het maken en delen van de foto's.

Dank aan Marijke en Valentina dat jullie Ari mee wilden nemen en Valentina ook voor de foto van Ari en Marijke in de ere-ring

2 opmerkingen:

Ilone zei

Wat leuk dat Ari het zo goed heeft gedaan. Gefeliciteerd.
Leuk dat iedereen zo behulpzaam was en ook nog eens leuke fotootjes.

Anita zei

dank je Ilone
en Ari vond al die aandacht prachtig!
Ik denk dat hij nog wel eens mee mag met de dames :-)