dinsdag 7 september 2010

FlevoDogMatch 2010

Afgelopen zondag was de FlevoDogMatch, de Clubmatch van de KC Flevoland. We hadden al onze honden ingeschreven.

De keurmeester voor rasgroep 5 en rasgroep 9 was Mevrouw P.C. Zwaartman-Pinster, dus al onze honden werden door haar gekeurd.

De Chow Chows waren gelijk al aan de beurt, Endo (Xin-Feng's Endo), ingeschreven in de Jonge Honden klasse, mocht als eerste de ring in. Guido en Endo deden het goed samen en de keurmeester gaf Endo een Uitmuntend! Daarmee was hij ook Beste Reu.

Daarna mocht Eoos (Xin-Feng's Eoos) de ring in, ook in de Jonge Honden klasse. Frank liet zien dat hij veel van de ringtraining had opgestoken en ze deden het keurig samen. Ook Eoos kreeg een Uitmuntend.


Vervolgens de Open klasse teven: Frank met Chimay (Xin-Feng's Chimayra) en Ilone met Demi (Xin-Feng's Demeter). De keurmeester was verbaasd hoe gespierd Chimay was ;-) Maar omdat ze achter niet helemaal goed liep kreeg ze een Zeer Goed. Demi kreeg Uitmuntend en won daarmee de Open klasse.

Daarna moesten Eoos en Demi tegen elkaar voor Beste Teef en dat werd Demi.
Toen mocht Endo nog een keer de ring in tegen Demi voor Beste van het Ras, ook hier won Demi, dus zij mocht later op de dag naar de erering.Marijke was zo vriendelijk om Ari te showen. Hij was ingeschreven in de Baby klasse. De keurmeester was enthousiast over hem en gaf hem een "veelbelovend". Dus mocht hij door naar de erering voor "Beste Baby".


Ari met z'n plak voor de 4e plaats bij de Beste Baby Het was een zeer vermoeiende, maar succesvolle dag voor ons allemaal.

2 opmerkingen:

Ilone zei

Leuk de familie van Demi weer eens te zien. En Ari..... een heerlijk gevalletje.Daar moet je gewoon mee knuffelen, wat een heerlijk vachtje en smoeltje.

Anita zei

Jammer dat ik helemaal vergeten ben de hele familie bij elkaar op de foto te zetten.
Ja, Ari is een aandachtstrekkertje met een lekker bekkie en veel vacht :-)