zondag 29 augustus 2010

Ari heeft plezier met tennisballetjes

Ja, alweer Ari, de Chow dames zijn nog steeds in foto staking en Ari groeit zo snel en heeft (nog) geen bezwaar tegen de fotocamera ;-)

4 opmerkingen:

Ilone zei

Leuk, lekker ding......

Toevallig kwamen er vandaag 2 Pekinezen in de dierenwinkel.
Dus ik even over Ari verteld natuurlijk. Vonden die mensen zo leuk, wilden graag alles over Arie weten. Waar hij vandaan kwam en zo, zijn afstamming en noem maar. Kon ik ze niet zo 123 zeggen natuurlijk maar heb belooft je alles te zullen vragen. Dus bij deze..... (HAHAHA)
Groetjes en tot zondag.

Ilone zei

O ja, wist natuurlijk alleen nog even Morningstar te melden. Daar hadden ze wel van gehoord. Hun Pekinezen hadden ook voorouders in Amerika.

Anita zei

Hoi Ilone

Dat zouden de mensen van de kennel "Eastcourt" kunnen zijn, die wonen daar ergens in de buurt...
Ari komt uit Oss, z'n afstamming zal ik morgen even opzoeken. Zijn vader is Klerks Hof, ik ben er nog niet achter of dat Klerkshof (een bekende kennel) of een neppertje is. Daar zit wel die Morningstar achter.
Ik denk dat hij wel iets te groot gaat worden, maximum voor reutjes is 5 kilo (tot 6 kilo mag nog nèt) en hij is nu al 4 kilo...

Anita zei

Ik heb in de catalogi van Bleiswijk, Wijchen en Eindhoven even de Pekinezen nagekeken. De kennelnamen Klerkshof en Klerks Hof komen door elkaar voor, dus ik denk dat ze bij elkaar horen. Ik meen ergens gelezen te hebben dat een dochter ook Pekinezen fokt, dus ik vermoed dat de 2e kennelnaam van haar is.