woensdag 28 november 2007

einde van de puppy-tijd in huize Meulstee

De laatste pup is vrijdag vertrokken, de rust is weergekeerd.
Chimay en Gladdich hadden het even moeilijk met het vertrek van Demi (Xin-Feng's Draupadi), maar dat was al weer snel over. Ze spelen nu veel met elkaar.
Het is heerlijk om weer in m'n bed te slapen in plaats van op de bank in de woonkamer (die eigenlijk net te kort is).

Inmiddels van alle mensen bericht gehad dat hun pup het goed doet.

Demi (Xin-Feng's Demeter) heeft het reuze naar haar zin tussen alle Shiba Inu's in Klaaswaal, we krijgen regelmatig mailtjes en foto's van haar.

Desna (Xin-Feng's Desdemona) heeft het haar baasjes in het begin knap lastig gemaakt, maar dat gaat nu gelukkig een stuk beter.

Van Bobbie (Xin-Feng's Don Leo) en Dante (Xin-Feng's Dante) nog geen foto, maar wel gehoord dat het goed gaat.

Dao (Xin-Feng's Dao) woont in Veenendaal bij zijn tante Ginger (Xin-Feng's Charming Ginger) hier zie je ze samen in de keuken.

En Demi (Xin-Feng's Draupadi) woont bij een familie in Herpen en is daar, net als hier, het zonnetje in huis.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat geweldig dat het met allemaal goed gaat bij de nieuwe baasjes. Dat is altijd weer een prettig gevoel. We genieten elke dag van onze Demi en onze andere honden. Ze is helemaal opgenomen in de groep en ze gedraagtzich alsof ze er al jaren tussenloopt.

Groetjes,
Ben, Ilone en Wesley

Anita zei

bedankt Ilone & familie
voor de reactie, wij zijn ook blij dat Demi bij jullie woont!
Nog even en ze is langer bij jullie dan dat ze hier gewoond heeft, dus dat ze het idee heeft "al jaren bij jullie rond te lopen" is nog niet zo gek ;-)

Ilone zei

Vandaag nog eens even de zusjes en het broertje van onze Demi bewonderd. Maar ook bij hen staan de oortjes nog niet. Die flapperen wel ook al vrolijk in het rond. IK hoop dat de baasjes van deandere 2 ook gauw een fotootje sturen.

Doei, Ilone