zondag 1 mei 2011

Chimay en Ari

Sinds ruim een week spelen Chimay en Ari elke keer na de ochtendwandeling even in de tuin. Prachtig om te zien, maar niet makkelijk om op de foto te krijgen... Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar tegen de tijd dat ik buiten kwam met de camera in mijn hand, waren ze alweer uitgespeeld.
Vandaag had ik geluk, ik was binnen toen ze begonnen en kon gelijk de camera pakken.
Twee foto's van Chimay en Ari:Als Chimay eenmaal op gang is rent ze als een razende door de tuin, het is niet verstandig om in de weg te gaan staan, want ze loopt je compleet omver! Ari weet dat en wacht tot ze voorbij is, om er dan achteraan te gaan.Chimay vond twee foto's wel weer genoeg, gelukkig waren ze alletwee gelukt ;-)

Daarna nog wat foto's van Ari genomen:Het heeft wel wat al dat haar in de wind.

2 opmerkingen:

Ilone zei

Wat leuk dat ze zo fijn spelen samen. En die eerste foto van Ari alleen met zijn wapperende (a la Hans Klok) lokken...... heerlijk.

Demi gaat ook steeds vaker met Renske spelen. Is ook zo leuk om te zien. Maar ik heb hetzelfde probleem met de camera......net te ver weg om te pakken en terug te lopen, aktie voorbij. En als ik denk ik ben toch te laat, spelen ze heel de tijd door. Snap je het probleem? Maar ook dat gaat me wel lukken hoor.

Anita zei

Dat lange haar is ook best grappig om te zien, maar wat veel wek om te onderhouden. In Leeuwarden heb ik een nieuwe borstel gekocht en die werkt prettig en snel, zijn Ari en ik heel blij mee ;-)

Tja, sommige Chows zijn niet dol op de camera, maar met veel geduld en een beetje geluk gaat dat vast goed komen! Het lukt mij zo af en toe ook om een foto van Chimay te maken.