vrijdag 6 juni 2008

vakantie

Eind mei zijn we een weekje in Winterswijk geweest, in een vakantiebungalow in vakantiepark 't Rommelgebergte.
Daar waren we vroeger ook al eens geweest om Oud en Nieuw rustig door te brengen, omdat Pandora destijds erg op al het geknal reageerde.
Een fijne plek, waar je lekker met de honden kan wandelen. Bij de bungalow een grote omheinde tuin, waar Chimay en Gladdich heerlijk samen konden spelen.

En Boekenstad Bredevoort vlak bij, dus daar hebben we een middag heerlijk rond gesnuffeld in de antiquariaten. Wel waren er minder dan bij ons voorgaande bezoek (ruim 7 jaar geleden) en was de sfeer wat minder enthousiast. Ik denk dat het gemak waarmee je tegenwoordig tweedehands boeken via het internet kan kopen de aanloop naar Bredevoort wat verminderd heeft.
Ook zijn er meerdere websites van Bredevoort Boekenstad, wat er op lijkt te wijzen dat men het onderling ook niet helemaal eens is...
Van mijn kinderboekenlijst heb ik niks gevonden, maar Frank vond wel een paar mooie boeken. Het pas geopende Po√ęziecentrum wat het hoogtepunt van ons bezoek.

1 opmerking:

Ilone zei

Een paar heerlijke dagen.
Het vakantieverblijf ziet er dan ook helemaal geweldig uit, ook voor de honden. Jammer dat het wat de boeken betreft niet helemaal gelukt is.

Groetjes, Ilone